Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster ute, men vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare. Har du erfarenhet inom husprojektering är du välkommen med en spontanansökan. Hör i så fall av dig till rekrytering@bdcbyggkonsult.se med CV och en kort presentation om dig själv.

Information om behandling av personuppgifter vid rekrytering

När du söker en tjänst hos oss på BDC Byggkonsult AB lämnar du dina personuppgifter och övriga handlingar via vår rekryteringsmejl ( rekrytering@bdcbyggkonsult.se). Informationen lagras för att vi ska kunna behandla uppgifter som exempelvis CV och personligt brev, för att komma vidare i rekryteringsprocessen.

Samtlig information och personuppgifter raderas efter slutförd rekrytering. Uppgifter om sökande hanteras enbart av ansvarig personal och lämnas aldrig ut till tredje part. Informationen som finns lagrad om dig är enbart det som du skickar in via mejl. Skulle detta förändras kommer vi att kontakta dig för samtycke innan. Vill du att vi behåller dina uppgifter för kommande rekryteringar, eller så länge som det anses vara nödvändigt att lagra informationen, ska detta godkännas via mejl som skickas ut vid avslutad process.

Du har rätt att få din inskickade information rättad eller raderad. Hör i så fall av dig till oss på ovanstående mejladress.