Vill du vara en del av vårt team?

Framtiden ser ljus ut med många spännande projekt och samarbeten på ingång. Vi är därför alltid på jakt efter drivna medarbetare att förstärka vårt team med. Vi jobbar främst med konstruktioner i trä och drivs av att effektivisera och utveckla koncept som förenklar för våra kunder i deras processer.

Är du intresserad av att projektera och samordna både mindre och större projekt, utvecklas på vår konstruktionssida och samtidigt tillhöra ett väl sammansvetsat arbetslag? Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss på länken nedan.

Information om behandling av personuppgifter vid rekrytering

När du söker en tjänst hos oss på BDC Byggkonsult AB lämnar du dina personuppgifter och övriga handlingar via vår rekryteringsmejl ( rekrytering@bdcbyggkonsult.se). Informationen lagras för att vi ska kunna behandla uppgifter som exempelvis CV och personligt brev, för att komma vidare i rekryteringsprocessen.

Samtlig information och personuppgifter raderas efter slutförd rekrytering. Uppgifter om sökande hanteras enbart av ansvarig personal och lämnas aldrig ut till tredje part. Informationen som finns lagrad om dig är enbart det som du skickar in via mejl. Skulle detta förändras kommer vi att kontakta dig för samtycke innan. Vill du att vi behåller dina uppgifter för kommande rekryteringar, eller så länge som det anses vara nödvändigt att lagra informationen, ska detta godkännas via mejl som skickas ut vid avslutad process.

Du har rätt att få din inskickade information rättad eller raderad. Hör i så fall av dig till oss på ovanstående mejladress.